Táncdalfesztivál Anno

Táncdalfesztivál Anno

Táncdalfesztivál ANNO

élőzenés időutazás a magyar beat hőskorába

A produkció a Táncdalfesztiválok hőskorát idézi. A fellépők nem csupán énekesek. Színészek, akik nyerni akarnak. Szerepjátékuk egyben győzni akarás is. Az est kellemes kikapcsolódást nyújthat mindazoknak, akik szeretnek nosztalgiázni, és örömmel idézik fel a múlt század második felének nagy slágereit.

A „Táncdalfesztivál ANNO” során a 60-as, 70-es évek táncdalfesztiváljainak legismertebb dalai hangzanak el, így többek között Koós János, Szécsi Pál, Kovács Kati, Zalatnay Sarolta, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Aradszky László, az Illés, a Metro, a Hungária együttes döntőbe jutott dalait hallgathatja ismét a közönség. Olyan slágereket, mint a Kislány a zongoránál, a Hol jár az eszem?, a Nem leszek a játékszered, a Boldogság és én, a Szóljon hangosan az ének!, a Homok a szélben vagy a Limbó-hintó.

A zenét a korabeli Táncdalfesztiválokat kiszolgáló big band mintájú zenekar szolgáltatja.

A Veres 1 Színház tánckarának közreműködésével megvalósuló produkciót az egykori televíziós közvetítéseket idéző konferanszok színesítik.

Az erőteljes „Retro” látványvilágban létrehozott előadás során elhangzott dalokat egytől tíz pontig, az asztalukra elhelyezett táblákkal a közönség soraiból a konferanszié által kiválasztott háromtagú zsűri minősíti.

Ki tudja? Talán Ön lesz a zsűri elnöke. Ehhez persze látnia kell az előadást...

A Fesztivál fellépő előadói:

Asiama Evelyn, Borbás Erika,

Janovszki Zsolt, Mészáros Árpád Zsolt, Miklós Kriszta,

Pál Tamás, Steinkohl Erika, Zorgel Enikő

A Veres 1 Színház zenekarát vezényli:

Maros Ottó

Koreográfus:

Farkas Gergely

Konferál:

Géczi András és Venyige Sándor

Rendező:

Venyige Sándor

Az előadás időtartama 120 perc.

Képek:

TÁMOGATÓINK: