Ne most, drágám!

Ne most, drágám!

Ray Cooney – John Chapman : Ne most, drágám!

vígjáték két felvonásban


Szeretők, nercek, hiányosan öltözött hölgyek szekrénybe rejtve - mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, ahol különös adás-vétel zajlik.

A nercbunda a női szívek és vágyak régóta ismert tartozéka. Gilbert (Hujber Ferenc), az élvhajhász üzletember és felfújt hólyag a hódítás reményében cselhez folyamodik - nercbundát készül ajándékozni Janie-nek, a gyönyörű sztriptíztáncosnőnek. Az akció akadálya egyedül Janie férje, aki gyanakodna felesége tízezer fontos,vadonatúj bundájának láttán. Az események felpörögnek. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, sőt igyekszik rávenni Janie férjét, hogy ő vásárolja meg a páratlan ruhadarabot az ár tizedéért. Gilbertnek semmi sem drága nyélbe ütni az üzletet. Ám, hogy a luxusnerc ára a csalások és lebukások okozta félelmek miatt a végén már csupán századába kerül, arra még a sokat látott üzlettárs, Arnold (Pindroch Csaba) sincs fölkészülve. Gilbert és Arnold a téboly szélén állnak, és tanácstalanul nézik, amint Janie megválik minden ruhájától és ragaszkodik hozzá, hogy nerc nélkül nem hagyja el az elegáns szőrmeszalont.

Sűrűsödő időközökben jelennek meg házasságtörő férjek és feleségek, megsokszorozódnak a hölgyekről le- és felkerülő különböző ruhadarabok. A negyedik emeleti szőrmeszalon ablakából a legváltozatosabb öltözékek és használati tárgyak röpködnek. Szállnak a bundák…
A szerzőpárosból Ray Cooney régi ismerősünk. A miniszter félrelép című vígjátéka nagy sikert aratott úgy a színházakban, mint a filmvásznon.

Az előadás időtartama 110 perc.

.

Szereposztás:

Gilbert Bodley - Hujber Ferenc

Arnold Crouch - Csonka András

Sue Lawson - Holczinger Szandra

Miss Tipdale - Steinkohl Erika

Janie McMichael - Miklós Kriszta

Harry McMichael - Pál Tamás

Mrs. Frencham - Szilágyi Annamária

Frencham fregattkapitány - Janik László

Maude Bodley - Zorgel Enikő

Mr. Lawson - Gerner Csaba

Miss Whittington - Csáki Edina

.

Rendező - Venyige Sándor

Díszlet-jelmez - Molnár Szilvia

Képek:


Videó:

TÁMOGATÓINK: